dijous, 16 de maig del 2024

45a ESCOLA D'ESTIU DEL PENEDÈS: SENSE INCLUSIÓ NO HI HA EDUCACIÓ

 

BONES NOTÍCIES! JA TENIM EN MARXA L'ESCOLA D'ESTIU D'AQUEST ANY!


Ja tornem a tenir aquí el mes de juliol i això vol dir Escola d'Estiu, Saifores, lledoner, retrobament, tertúlies relaxades, rialles, debats interessants, abraçades, tallers per a l'aula....

La 45a Edició donarà molt per debatre: l’escola inclusiva és una escola de tots i per a tots. Per tant, inclusió vol dir tenir l’oportunitat d’aprendre i ser diferents amb els altres. SENSE INCLUSIÓ NO HI HA EDUCACIÓ.


Aquest any, variarem parcialment la seva ubicació. 

  • Pel que fa a la formació presencial del matí adreçada a Infantil i Primària, es seguirà fent a Cal Mata a Saifores (del dijous 4 al dissabte 6 de juliol), però el primer dia (el dimecres 3 de juliol), iniciarem l'Escola d'Estiu amb una visita a  Escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell on hi passarem el dia fent un debat i un taller.
  • Per a les mestres que vindran a la tarda (formació presencial adreçada a l'Escola Bressol) es farà a l'Escola Bressol Nieró (del dimarts 2 al divendres 5 de juliol), atenent a les vostres valoracions del curs passat.


Podeu accedir a tota la informació, cliqueu al següent enllaç: http://ja.cat/45eepenedes però aquí teniu un tastet del programa previst:


Estigueu atents, us seguirem informant!

Benvingudes i benvinguts a 45a Escola d'Estiu del Penedès! 

Us esperem
--Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada