NOTÍCIES

Resistència activa!Fem visible la nostra insubmissió. Des del MUCE proposem:
   La comunitat educativa  ha manifestat àmpliament el rebuig clar i contundent a la LOMCE amb la recollida de signatures, manifestacions ,vagues, manifestos  i accions de protesta. Per aquest motiu, al mes de juny de 2013  el MUCE va presentar  una proposta de resolució al Parlament centràvem la nostra disconformitat a la globalitat de la llei, amb els motius i amb un sèrie depropostes per fer visible la nostra insubmissió des dels centres educatius i les comunitats educatives.
   El MUCE  exigeix al govern i al Parlament que paralitzin l’aplicació de la LOMCE i publiquin oficialment  la seva inaplicació a Catalunya a partir del proper curs.
   L’escola, el món de l’educació, viu uns moments especialment delicats, entre les retallades conjunturals i els retocs estructurals. Els darrers cursos, l’anunci de la conselleria d’ensenyament, de tancaments de diferents línies de centres i de manera especial en l’educació pública així ho constata.
   El que diem des del MUCE és que el dret universal a l’educació ha d’estar garantit pels poders públics. Per això, davant la campanya de matriculació del proper curs 2014/15 ahir vam expressar la nostra posició en una roda de premsa.

@MUCECatalunya