dijous, 21 de maig del 2020

Carta a les sòcies i socis dels Moviments de Renovació Pedagògica de l'Alt, Baix Penedès i Garraf

                                                                           

Companyes i companys:

Cada any, des de fa més de 40 anys,  els MRP del Baix Penedès i Garraf, preparem amb molta il·lusió i ganes l’Escola d’Estiu del Penedès. Per a nosaltres, aquests dies signifiquen moments de retrobada i d’abraçades, de conèixer noves persones, d’aprenentatges, de compartir i d’intercanviar experiències i fer xarxa… En fi, moments de fer-nos grans tant a nivell personal com professional. Sense oblidar les estones d’esmorzar sota el lledoner que és el que dona personalitat a l’Escola d’Estiu. Per aquest 2020 ja teníem l’EE tancada amb el títol QÜESTIÓ DE GÈNERE? DE L’ESCOLA MIXTA A L’ESCOLA COEDUCATIVAperò, la situació excepcional del moment no ens permet viure l’Escola de la manera que sempre ho hem fet però les ganes de ser-hi segueixen ben presents. Per tant, hem optat per ajornar-la tal i com l’hem ideat per l’estiu del 2021.

I com nosaltres, altres escoles d’estiu de la FMRPC es troben en la mateixa situació. Recordeu que a finals d’abril vam enviar un formulari per compartir i recollir les vostres opinions i els vostres interessos. A partir d’aquí les 22 EE de la FMRPC vam debatre quina podria ser la millor aportació dels  MRP en aquests moments, per tal de col·laborar amb la situació actual dels docents i que al mateix temps ens serveixin per acompanyar i/o col·laborar amb la tornada a una nova normalitat de la millor manera possible.  Per tant, us presentem una nova Escola d’Estiu, una escola virtual. Una Escola d’Estiu conjunta elaborada pels diversos MRP des de la FMRPC que esperem suposi un parèntesis fins que podem tornar a celebrar una Escola d’Estiu plena d’abraçades i retrobaments.

Properament us farem arribar la proposta de debats i conferències que des dels diferents moviments s’oferiran durant els primers dies de juliol. Aquests espais gratuïts i oberts a tothom van relacionats amb la situació actual i el sentit de l’educació avui i com hem d’entomar la tornada a l’escola. I paral·lelament tindreu a la vostra disposició els enllaços de les escoles d’estiu virtuals amb certificació del Departament d’Educació.

L’educació ha estat, és i seguirà sent una tasca imprescindible i en constant evolució. Volem estar al vostre costat per seguir fent territori, per seguir creixent i per seguir compartint aquesta magnífica professió.

 

Moviments de Renovació Pedagògica de l’Alt,  Baix Penedès i Garraf

Maig de 2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada